Nice People Networking

Velkommen til “Nice People Networking” – Din komplette foretnings vejviser og informations hjemmeside for Nord Kysten DR. Adressebog – den Dominikanske Republic

På denne Hjemmeside er det meget nemt at søge forskelligt handy information, forretninger og håndværkere på Nord Kysten af den Dominikanske Republic. Inde i vores business directory, kan du finde hundredevis a farve fulde annoncer med links til forretningers egne hjemme sider, services or produkter. Du kan også læse forskellige lokale og internationale nyheder. Det er ogsa muligt at læse det mest Populære “Gringo” blad på Nord Kysten “La Playa” online i hvores hjemmeside, nyd morsomme og interessante videoer eller læs vores DR Living side hvor intet er “sugar coated” og du kan lære om både det positive og negative om landet og specielt Nord kysten hvor fleste idlændinge har bosat sig.

Benefit fra vores (gratise) Classifieds, vores Coupon sektion, Book hoteller og Tours. Hvis du soger unikke producter eller services, så check også vores “NPN Shopping” side. Find ogsaa lokale up-coming begivenheder og meget mere…

Også, hvis du enten planlægger at besøge, flytte til, eller allerede bor på nordkysten af DR, så er du velkommen til at komme med til vores Nice People Networking begivenheder, som afholdes hver anden uge. For at tilmelde dig gratis, skal du blot sende os en e-mail på info@nicepeoplenetworking.com med en anmodning om at blive tilføjet til vores “invitation postliste “. Begivenhederne finder sted på forskellige restauranter i enten Sosua eller Cabarete og starter normalt Klokken 19:00 til omkring Klokken 22:00. Alle betaler deres egen regning, saa det køre meget nemt. Mød dejlige mennesker, giv og modtag  rådgivning med andre eller nyd bare at vaere der med en rigtig international forsamling af personer.

Annoncér med os og få flere kunder!

Annonceringsmuligheder:

MULIGHED 1: Stor Banner i firmavejviser (728 x 300 pixel) = RD4000 (1 år)

Vi har et team af professionelle designere og tekstforfattere, der vil skabe en effektiv annoce for at hjælpe dit firma med at markedsføre dine produkter og tjenester.

Din annonce bliver placeret i vores alfabetiske firmavejviser (ses til venstre på vores hjemmeside). Denne bruges af besøgende for at hurtigt finde leverandører og forretninger på nordkysten. Alle annoncer bliver presenteret i farve med de vigtigste oplysninger / kontaktoplysninger for hver annoncør.

Ekstra annoncerings muligheder:

En ekstra industri kategori = RD500 ekstra (Per kategori og skal være relevante for din branche).
Sikre en af de ​​top 5 positioner i din kategori = RD1000 ekstra
Sikre No.1 position i din kategori = RD3000 ekstra

MULIGHED 2: Roterende lille annonce (240 x 120 pixel) = RD6000 (1 år)

Den roterende annonce bliver set af alle besøgende, da de roterer visuelt i højre side af mindst 14 sider inden i vores hjemmeside. Disse sider er læst regelmæssigt af tusindvis af månedlige besøgende.

Mulighed 3: Coupon = RD4000 (1 år)

I en kupon kan du fremme dit selskabs specielle månedlige tilbud. Du får en chance for at ændre din kupon tilbud en gang om måneden i løbet af reklame året.
Slutbrugeren af en kupon udskriver kuponer gratis, efter de har registreret sig selv i vores “Coupons” side.

FULD PAKKE SPECIAL (valgmulighed 1, 2, 3 som forklaret foroven) = RD9500 (1 års reklame)

Incitamenter:

Hvis du køber en reklame hos os så får du ogsaa lov til at sende os en gratis write-up/article om din virksomhed / firma i vores “NPN News” sektion, som i fleste tilfælde får din article op i toppen af Google-søgninger under nøgleordene der matcher din industri.

* For at beskytte vores image så er vores priser er ikke til forhandling, da vi tilbyder den bedste værdi for pengene når det kommer til reklame på nordkysten.
* Designet af annoncer og kuponer er inkluderet i prisen, sa længe at du sender os dit firmas logo, ønsket tekst og dine kontakt / adresseoplysninger
* Den reklame udløber efter 1 år fra købsdatoen + en uge til at tillade klienter at samle indhold, og for os at skabe banneret for dig.
* Vi accepterer Visa, MasterCard, Kontant og lokale checks.
* Når annoncer er betalt, så kan de ikke blive refunderet.

Hvem er de besøgende på vores hjemmeside:

* Vores hjemmeside bliver besøgt af mange tusinde besøgende hver uge.
* Potentielle annonsøre som tjekker hjemmesiden samt deres kolleger og venner
* Eksisterende kunder, der vender tilbage regelmæssigt til hjemmesiden
* 800 + klubmedlemmer som modtager 6 månedlige e-mails til klubarrangementer
* Besøgende fra internet-søgninger Dvs. Google, Yahoo, Bing osv. …
* Læsere af vores “NPN news” side
* Læsere af vores “Sosua News”-siden
* Læsere af vores “World News”-siden
* Online læsere af “La Playa Magazine”
* Besøgende finde vores “Cool videoer” side
* Besøgende, der ønsker at tjekke vores “lokale events” side
* Besøgende, der har brug for at finde leverandører på nordkysten i vores firmavejviser
* Kuponer brugere, der besøger for at få reelle besparelser på nordkysten
* Besøgende på vores klassificeret sektion (Køb – salg – gratis ting-kontaktannoncer)
* Besøgende, der ønsker at booke hoteller og ture
* NPN Shopping side besøgende
* Twitter, Facebook og Linked In tilhængere
* Vi annoncerer vores hjemmeside i La Playa bladet på regelmæssig basis, internet, sociale netværk og søgemaskiner osv…

Vi annoncere også hvores nyankomne annonsører til vores club medlemmer, og vi investere også mange pange, tid og expertise på at optimere (SEO) vores hjemmeside pa nettet med fokusen pa at bade lokale og international søgere kan finde information om Den Dominikanske Republik. Vi stræber konstant efter at gøre hjemmesiden bedre, mere uselful, underholdende, spændende, bekvemt og informativ for både annoncører og besøgende.

Traffik STATISTIK:
I bunden af ​​vores hjemmeside vil du finde vores tæller for “hits indtil dato”, samt en up-to-date “Traffic rapport”

KONTAKT OS:
For at blive medlem af klubben eller for at få mere information e-mail os på: info@nicepeoplenetworking.com, eller blot udfyld kontaktformularen på denne side: http://www.nicepeoplenetworking.com/contact/
venligst efterLad dit telefonnummer med din email, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Mange tak!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
The Nice People Networking Team

Last updated January 14, 2018 at 12:43 AM
stats for wordpress
View Statistics Report
Facebook Twitter