Nice People Networking

Välkommen till “Nice People Networking” Informations & Annons sida!

På denna sida kan du lätt finna all information om Nordkusten av Dominikanska Republiken. Företags register med hundratals banners med alla produkter och tjänster samt deras kontakt uppgifter/hemsidor du kan behöva för din vistelse i DR. Lokala och internationella nyheter, kuponger för dina lokala klipp!, Annonser, Boka turer/hotell, allmän information om Dominikanska Republiken, “NPN Shopping” sidan erbjuder unika möjligheter att finna produkter o tjänster över hela norra kusten. Här kan du även finna Playa Magazine vår lokala nyhetssida, se roliga och intressanta videos och mer!

Är du på vistelse, planer att flytta till eller bor du redan på nordkusten i DR? då är du alltid välkommen att besöka våra Nice People Networking möten vi har varannan vecka. För information när? skicka endast ett mail till oss på info@nicepeoplenetworking.com där du ber om att vara med i våran mailing lista. Varje event tar plats på olika restauranger i Sosua eller Cabarete och tiderna är mellan 19.00 till 22.00 där alla betalar sin egna nota. Träffa intressant folk o dela kunskaper och erfarenheter med allt från residenter som bott här i åratal till nykomlingar!

Vårt mål är att hjälpa både lokala och internationella besökare att hitta det de söker längs norra kusten av DR, Nyheter, såväl att hjälpa nya och gamla företag skapa kontakter med varandra och låta deras kundkretsar öka genom att träffas utanför arbetets gränser.

Annonsera via oss och öka din kundkrets!

VALMLÖJLIGHETER FÖR DIN ANNONS:

GRUNDVAL 1: Stor Banner  företags registret (728 x 300 pixlar) = RD4000 (1 år)

Vårt team av professionella formgivare och skribenter hjälper gärna till att marknadsföra dina produkter och tjänster. Vi designar banners och placerar dem i bokstavsordning i vårt växande företagsregister (längst upp till vänster på våran sida). Registret är designat så att besökare lätt kan hitta allt som erbjuds längs nordkusten, alla våra banners innehåller kontakt information och annan viktig information du som annonserare vill få ut!

Övriga tillval i registret:

Vardera extra kategori du vill hamna under = 500RD extra (måste vara relevant till ditt företags område).
Säkra top 5 platsen i din kategori = RD1000 extra
Säkra högsta platsen i din kategori = RD3000 extra

TILLVAL 2: Roterande mini banner (240 x 120 pixlar) = RD6000 (1 år)

Din roterande mini banner kommer att bli sedd på högersidan av våran hemsida och 14 undersidor. Dessa sidor surfas månadsvis av tusentals besökare.

TILLVAL 3: Kupong = RD4000 (1 år)

Vårt kupong-tillval ger dig även möjligheten att ha månadserbjudanen/offerter. Du får chansen att ändra din kupong en gång var månad under ditt annonsår. (skicka endast den nya informationen till vår email). Din kund kan då lätt skriva ut kupongen och besöka din butik med den i hand.

Helpaketet (Grundval 1 samt tillval 2 och 3) = RD9500 (1 år annonsering)

Incentives:

Varför annonsera med oss?

Om du annonserar med oss får du en gratis artikel om ditt företag i vår NPN Nyhets sektion vilket därmed drar in mer till dit företag.

* Våra priser är satta på lägsta möjliga pris, därmed kan du inte pruta, vi vill hålla alla våra kunder på samma nivå med bästa pris/bästa värde i Nordkusten.
* Design av banners och kuponger är inkluderat i priset, dock måste du som klient skicka logga och text inklusive kontakt information.
* Annonstiden upphör efter ett år från dagen av betalning + en vecka extra där du som kund får chansen att samla ihop informationen du vill ha på din banner och tiden vi behöver att skapa bannern för dig.
* Vi tar emot VISA, MasterCard, kontanter och lokala checkar.
* Avbeställning av annons återbetalas ej.

VILKA BESÖKER VÅRAN HEMSIDA?

* Vår hemsida besöks av tusentals besökare varje vecka.
* Dig som kollar in sidan, dina vänner och kollegor.
* Befintliga kunder som återvänder regelbundet till sajten
* över 800 av klubbens medlemmar får månadsvis minst sex e-mail för klubbevenemang etc.
* Besökare via sökningar på internet T.ex. Google, Yahoo, Bing etc. …
* Läsare av våran “NPN news” sida
* Läsare av våran “Sosua News” sida
* Läsare av våran “World news” sida
* Läsare av “La Playa Magazine”
* Besökare via vår “cool video s” sida
* Besökare som kollar in vår “Local Events” sida
* Besökare som söker leverantörer på Norra kusten i vårt företagsregister
* Kupong användare som besöker för att hitta klipp på nord kusten
* Besökare på vår Annons sida (Buy – sell – free stuff, personals)
* Besökare som vill boka hotell och utflykter
* NPN Shopping sida besökare
* Twitter och Facebook anhängare

* Vi annonserar våran hemsida i La Playa tidningen, internet, sociala nätverk och via sökmotorer, dagligen så har vi säljare som säljer in nya företag som även vänder sig till sina vänner och berättar om sida. Vi använder oss av alla möjliga SEO tekniker för att göra våran sida känd on-line i Dominikanska Republiken likväl som Internationellt. Vi arbetar konstant för att göra våran sida bättre, smidigare, underhållsrikare, intressantare båda för besökare som för annonsörer.

TRAFIK STATISTIK:
På botten av vår hemsida finner du vår räknare “hits til date” såväl som en datumsenlig “traffic report”

KONTAKTA OSS

För annonssyfte, gå med i klubben eller för att få mer information, Skriv gärna till: info@nicepeoplenetworking.com, eller fyll i kontakt formuläret här: http://www.nicepeoplenetworking.com/contact/
Lämna ditt telefon nummer och din email och vi kommer att ta kontakt med dig så snart som möjligt!

Ser fram emot en ny vänskap!

MVH

NPN Teamet!

Last updated December 14, 2017 at 10:29 PM
stats for wordpress
View Statistics Report
Facebook Twitter