Nice People Networking

Welkom op de website van nice people networking, informatie en adverteringen – Bedrijvengids aan de Noordkust van de Dominicaanse Republiek

Op deze website kunt u gemakkelijk aan informatie komen over ondernemers aan de noord kust van de dominikaanse republiek.Onze buisness directory heeft een een bestand van honderden ondernemers die hun producten,diensten en contactsgegevens weergeven zowel nationaal als internationaal.

Ook is er onze coupom directory waarin u alles kunt vinden over lokale aanbiedingen, vrije advertenties , het boeken van tours en hotels , informatie over de dominicaanse republiek , het playa magazine online ,de NPN shopping page met bijzondere producten die te vinden zijn aan de noord kust , bekijk video’s , word op de hoogte gehouden over lokale evenementen en feesten en nog veel meer.

Ook als u van plan bent om de noord kust te bezoeken of als u woont aan de noord kust van de dominicaanse republiek voelt u zich dan vrij om onze nice people networking Bijeenkomsten  bij te wonen die één keer per twee weken gehouden worden op verschillende lokaties.
Om gratis mee te doen kunt u ons Emailen aan info@nicepeoplenetworking.com met het verzoekom toegevoegd te worden aan onze invitation mailing list (uitnodigings lijst).
De bijeenkomsten worden gehouden bij verschillende restaurants in Sosua als zowel cabarete en beginnen meestal om 19.00 tot 22.00. Iedereen betaalt zijn eigen rekening. Ontmoet leuke mensen en deel u kennis,visie mee en leer zelf ook wat bij en leg nieuwe contacten.

Ons doel is om zoveel mogelijk bezoekers van onze site van zoveel mogelijk informatie over de noord kust te voorzien zoals het vinden van ondernemingen en diensten en zo ook hun weer te helpen aan klanten.

Adverteer bij ons en win meer klanten voor u!

Adverterings opties.

OPTIE 1: Grote advertentie in de buisness directory (728 x 300 pixels). 4000 pesos per jaar.

We hebbeb een team van professionele ontwerpers en drukkes die effectief advertenties ontwikkelen om zo u producten of diensten te promoten.
Wij zorgen voor een mooie advertentie en plaatsen deze in alfabetische volgorde in onze buisness directory (te vinden aan de linkerkant van de site). De directory word door bezoeker gebruikt om snel diensten en producten van ondernemers te kunnen vinden. Deze worden allen weergegeven in kleurvolle banners met datils en contact gegevens van ioeder adverteerder.

Optionele extra’s in de directory.

Iedere extra industry directory die aangemaakt moet worden = 1000 pesos extra.
Het vastzetten van een top positie industry directory = 1000 pesos extra.
Het vastzetten van de nummer 1 positie in u industry directory = 3000 pesos extra.

OPTIE 2: Roterende kleine advertentie (240 x 120 pixels). 6000 pesos per jaar.

De roterende advertientie  word gezien door alle bezoekers en roteert in 14 pagina’s van de website. Deze pagina’s worden maandelijks bezocht door duizenden bezoekers .

OPTIE 3: Coupon. 4000 pesos per jaar.

In deze coupon kunt u uw specialae maandelijkse aanbieding promoten. U krijgt de kans om u coupon 1 x per maand te veranderen tijden het advertentie jaar. (stuur ons een email van u nieuwe aanbieding.)
De uiteindelijke gebruiker van u coupon kan deze  coupon gratis uitprinten , maar om dit te doen moet men zich wel registreren in onze coupen pagina..

OPTIE Volledig pakket. (Optie 1,2 en 3) 9500 pesos per jaar.

Bijkomstigheden:

Als u u avertentie bij ons koopt krijgt u een gratisa artikel over u bedrijf in onze NPN Nieuws sectie wat vervolgens ook weer reactie zal opleveren.

*Om on imago te beschermen valt er niet te onderhandelen over de prijzen. Wij bieden u de laagste prijzen en de beste voorwaarden aan de noord kust.
*Het ontwerp van advertenties en coupons is in de prijs inbegrepen alleen moet de klant zelf het logo en de nodige informate/contactgevens.
*De advertentie periode verloopt na 1 jaar plus een extra week die wij nodig hebben om de advertentie aan te maken en waarin u uw informatie verschaft aan ons.
*We accepteren Visa,Mastercard, contant geld en lokale cheques.
*Zodra de advertentieis betaald kan er geen terrugbetaling meer plaats vinden.

Wie zijn de bezoekers van onze website?

*Onze website word bezocht door duizenden bezoeker per week
*Vooruitzichten van bezoekers en hun familie en vrienden.
*Bestaande klanten met grote regelmaat de site bezoeken.
*Meer dan 800 leden ontvangen maandelijks 6 emails over de bijeenkomsten.
*Bezoekers van internet, zoekpagina’s zoals google,yahoo,bing etc.
*lezers van onze NPN Nieuws webpagina.
*Lezers van onze sosua nieuws website.
*Lezers van onze Wereld nieuws pagina.
*Online lezers van het ‘La Playa’ Magazine.
*Bezoekers van onze video pagina’s.
*Bezoekers die opzoek zijn naar diensten,producten en ondernemingen aan de noord kust.
*Gebruikers van de coupons in de coupon directory.
*Bezoekers van onze vacature site/pagina.
*Bezoekers die hotels en tours willen boeken via internet.
*Bezoekers van de NPN shopping pagina.
*Twitter en facebook leden.
*We adverteren onze website in het La Playa magazine,het internet,sociale netwerken,zoek machines, mond op mond reclamen van ondermeer ondernemers. We gebruiken de nieuwste zoek machine technieken om onze website online te promoten in de dominicaanse republiek als zowel internationaal.
We proberen constant te streven om onze website toegangkelijker,gemakkelijker,gebruiksvriendelijker en interessanter te maken voor adverteerders en bezoekers.

Traffic statestieken:

Onderaan de pagina kunt u zien wat de hits per datum zijn zowel als het aantal bezoeker.

Hoe komt u  met ons in contact?

Als u wilt adverteren of als u meer wilt weten mail dan naar info@nicepeoplenetworking.com of vul het contact formulier in.
Laat u contactgegevens en telefoonnummer achter met email en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

We zien er naar uit om van u te horen,

Met vriendelijke groet,

Het NPN Team.

Last updated December 14, 2017 at 10:29 PM
stats for wordpress
View Statistics Report
Facebook Twitter